De Wingerd - Leuven

Geknipte inspiratie: een kappersboek waaruit bewoners kunnen kiezen

Een verzorgd uiterlijk maakt deel uit van een waardig en respectvolle benadering van de bewoners. Iedereen zien er graag goed uit, de bewoners van Woonzorgnet-Dijleland dus ook. In het kapsalon van de vier huizen wordt met oog voor het kleinste detail gezorgd dat bewoners met een mooi kapsel door het leven kunnen gaan.

Jonge mensen hebben de mogelijkheid om zich te laten inspireren door kapselboeken. Ouderen moeten het echter zonder stellen: bestaande boeken zijn te trendy, te jong, te gedurfd: kortom niet geschikt. Daarom werd het hoog tijd voor een echt 80- plus modellenboek! De vier kapsters van de huizen maakten er werk van en het resultaat mag gezien worden; het is een eigentijds, mooi ogend boek geworden waarvoor bewoners maar al te graag model stonden. Bewoners kunnen voortaan uit een brede waaier van mooie en eigentijds kapsels kiezen.

Het boek kreeg de naam ‘Geknipte inspiratie’ en telt een 100-tal bladzijden. Het is een handig instrument en uniek fotoboek dat inspireert bij elk kappersbezoek.

Geknipte inspiratie