Social-profitsalon Leuven

Social-profitsalon Leuven

Het Social-profitsalon op dinsdag 26 juni in het Leuvense Provinciehuis is dé plek waar nieuwkomers en werkgevers  uit de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector kunnen ontmoeten. Als maatschappelijk geëngageerde werkgever zal ook Woonzorgnet-Dijleland daar aanwezig zijn, op zoek naar nieuwe collega’s, naar nieuwe verhalen en groeikansen die we samen kunnen grijpen.

Ontdek er zelf of een job in de zorgsector iets voor jou is. Ook in onze woonzorgcentra is er voortdurend nood aan medewerkers in diverse beroepen en met verschillende diploma’s. Je kan in onze huizen soms ook inleefmomenten of tijdens je opleiding een (kijk)stage aanvragen. Wij zijn benieuwd naar alle mogelijke talenten die nieuwe collega’s en studenten meebrengen.

De deuren van het salon gaan open om 10:00 uur en we ronden af om 13:00 uur.  Adres: Provincieplein 1, 3010 Leuven.

Wij geloven als werkgever en als zorgende organisatie heel erg in de kracht van positieve verhalen, ervaringen van bewoners én van onze collega’s. Oscar uit Paraguay, Milica uit Servië en Asya uit Turkije vertelden een tijdje terug hun persoonlijke verhaal in huiskrant Wingerd.

We delen die mooie ervaringen graag – Trots op medewerkers!