Zorgwerkgever van het jaar 2018

Woonzorgnet-Dijleland werd als innoverende zorgorganisatie weerhouden voor de categorieën: ‘zorgwerkgever’ en ‘externe marketing’, in de preselecties voor de jaarlijkse  “Zorgwerkgever van het jaar”-award uitgereikt door ZorgAnders. Het mediabedrijf achter ZorgAndersTV, ZorgMagazine en ActualCare slaat een brug tussen zorgsector, bedrijfsleven, onderwijs, cliënten en iedereen die betrokken is bij de wereld van zorg en welzijn.

We meten het werkgeversimago”, zegt Ann-Sofie Vandemeulebroecke, operationeel directeur van ZorgAnders, “er zijn 10 catgorieën; de brede insteek rond de kwaliteit van het beleid voor bewoners en patiënten, de aard van de dienstverlening, thuiszorgorganisaties, woonzorgcentra, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties, en ten slotte is er de HR-award voor de beste werkgever, prijzen voor de persoonlijkheid van het jaar en dan nog de awards voor branding en imago.

De winnaars van de awards in 10 categorieën werden bekend gemaakt tijdens het feestelijke ZorgAnders Gala op donderdag 7 juni 2018 in de Eskimofabriek te Gent.

WZC Den Olm in Bonheiden mag zich vanaf nu “Woonzorgcentrum van het jaar” noemen. We feliciteren ook de collega’s van het AZ Sint-Lucas in Gent met de prijs voor “Beste externe marketing” en zijn bijzonder vereerd met onze nominatie. Applaus en felicitaties voor het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, zij mogen zich “Zorgwerkgever van het jaar 2018” noemen. Ook in de hoofdcategorie werd Woonzorgnet-Dijleland genomineerd als runner up, dankjewel!

Dit moet je als werkgever verdienen, elke dag opnieuw – trots op medewerkers!

ZorgAnders Awards 2018

Afspraak voor de awards Zorgwerkgever van het Jaar 2019 op donderdag 25 april volgend jaar.

Meer info: www.zorgwerkgevervanhetjaar.com