Zorgcirkels Jongdementie laureaat van het Torfsfonds

Schoenen Torfs is een bedrijf met een groot hart en engageert zich om jaarlijks €250.000 te besteden aan goede doelen. Eén van de 150 geselecteerde projecten is het Leuvense Ontmoetingshuis van de Zorgcirkels Jongdementie – geef hen jouw stem en help hen om mee te dingen in de competitie.

De Zorgcirkels Jongdementie gaan de uitdaging aan en bieden (als eerste dergelijk project in België) geïntegreerde zorg, ondersteuning, begeleiding en een activiteitenaanbod op maat aan jonge mensen met dementie en hun families tijdens het volledige ziekteproces, in de thuiszorg én residentiële zorg.

Als werknemer van Torfs biedt Bieke Sterkmans op haar vrije dag een creatieve workshop aan in het Ontmoetingshuis. Zo ziet ze dat deze mensen en hun gezin ten volle genieten en zo hun ziekte even aan de kant zetten: “Iedereen voelt zich thuis, er wordt veel gelachen en leuke creatieve werkjes gemaakt, niets moet en alles kan. De partner is ook welkom en mag meedoen of geniet even van de tijd voor zichzelf en moet zich geen zorgen maken over de zieke partner.

Stemmen kan online via: https://www.torfsfonds.be/projectDetails.php?ID=447