Zo aangenaam wonen in Assistentiewoningen Keyhof

De ingebruikname van de nieuwe assistentiewoningen op het Keyhof in Huldenberg komt met rasse schreden dichterbij.

Geïnteresseerden en kandidaat huurders kunnen op zaterdag 28 september 2019 om 14u kennismaken met het nieuwbouwproject. Oplevering voorzien vanaf januari 2020.

Inschrijven voor deze infodag kan via: info@keyhof.be

 

Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker

Zelfstandig
Hier kan je gewoon jezelf zijn en de dingen beleven die je voldoening geven. Volgens je eigen wensen en waarden en met het voordeel dat hoognodige zorg altijd dichtbij is, zet je het leven verder zoals je dat gewend bent.

Zorgeloos
Met professionele zorg 24u/24u in de nabijheid kan je onbekommerd van het leven blijven genieten. Daarnaast staat een waaier van optionele diensten voor jou klaar die het leven aangenamer maken.

Zeker
Als je zorgwensen veranderen, geniet je voorrang op het brede woonzorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland. We zoeken samen met jou naar de beste oplossing en dat is een geruststellende gedachte.

 

Ontdekken & Ontmoeten

Ontdekken
Actief leven, blijven doen en ontdekken, dat is de kunst van gelukkig ouder worden. Wij hebben alles in huis om in te spelen op jouw interesses en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Ontmoeten
De brasserie nodigt uit om te tafelen, te keuvelen of te genieten van een hapje en een drankje. Buren, vrienden, familie, … iedereen is hier welkom!

Tijdens de infodag ontmoet je ook Alexandra Carvignese, de wooncoach, zij helpt je graag verder in de zoektocht naar passende woonoplossingen en aanvullende diensten.

[Folder ophalen als PDF ]

WZC Keyhof | Assistentiewoningen Keyhof
Stroobantsstraat 75 • 3040 Huldenberg • 016 47 98 11
info@keyhof.bewww.keyhof.be