warmste-week-2018

Geef om ZORG tijdens De Warmste Week van StuBru

De VZW ‘Zorg voor kwetsbare personen in het Dijleland’ ondersteunt organisaties die zich inzetten voor mensen met een zorgbehoefte en helpt bij het realiseren van kwaliteitszorg voor ouderen in de regio Leuven, zorg in de ruimste betekenis.

Zet jij zelf ook een actie op of loop je mee in de Warmathon? Dan bieden wij jou heel graag een paar hele goede doelen aan die je kan steunen. Registreer jouw persoonlijke actie voor de bewonerswerking of ten bate van een specifiek project volgens jouw voorkeur in één van onze huizen, Dijlehof, Ter Meeren, Keyhof of De Wingerd met lokaal dienstencentrum Wijnveld:

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/zorg-voor-kwetsbare-personen-in-het-dijleland

Maak het in de koudste maanden van het jaar graag nog nét dat tikkeltje warmer? Neem dan ook de Zorgcirkels Jongdementie op in je lijstje goede werken. Hen kan je steunen via de VZW Woonzorgnet-Dijleland:

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/woonzorgnet-dijleland

Kom ook even langs in de warmste schuur, koop één van de kerstcadeautjes gemaakt door jonge mensen met dementie, kom naar de wafelenbak, of één van de vele acties die nog op stapel staan en door JULLIE georganiseerd zullen worden de komende weken.

Je vindt ze straks allemaal terug op de bovenstaande pagina’s bij Studio Brussel en de Warmste Week.

DANKJEWEL!