Levensloop Leuven 2018 - update

Nieuw record voor Team Woonzorgnet-Dijleland

Levensloop Leuven 2018 bracht met een zonovergoten en druk bezocht evenement, tijdens het weekend van 5 en 6 mei, ruim 210.000 euro op ten voordele van de Stichting tegen Kanker.

Wij zijn als zorgende en sociaal geëngageerde organisatie bijzonder trots te kunnen rekenen op medewerkers, vrijwilligers, familie en vrienden, die op eigen initiatief hun schouders blijven zetten achter Levensloop. Wat in 2014 vanuit een persoonlijke ervaring begon onder collega’s in De Wingerd, zetten wij vandaag samen met Ter Meeren, Keyhof en Dijlehof verder en als werkgever steunt Woonzorgnet-Dijleland dit warme project dan ook graag waar het kan en met de middelen die we voor handen hebben.

Waar commerciële zorgondernemingen vandaag bij de hoofdsponsors van Levensloop worden vermeld, gaan wij er prat op dat de deelname aan Levensloop Leuven bij Woonzorgnet-Dijleland spontaan en vanuit de medewerkers is ontstaan. Elke euro wordt goed besteed door de Stichting tegen Kanker en daarom zijn we vanzelfsprekend blij dat anderen ook de weg hebben gevonden, maar in dit geval geldt onverkort dat de medewerkers en vrijwilligers in onze huizen de warmste ambassadeurs zijn van de beste zorg.

De acties van Team Woonzorgnet-Dijleland brachten ondertussen meer dan 10.000 euro op voor het goede doel en de giften lopen ook vandaag nog verder binnen! Eerstdaags kunnen we ook de laatste euro’s van de fotokaartenactie er nog bijstorten. Daarmee werd het streefcijfer dit jaar niet alleen behaald, het eindbedrag van deze deelname zal boven de 12.500 euro liggen en overstijgt alle verwachtingen. Er wordt opnieuw een record gebroken voor het goede doel!

Proficiat aan alle 2.924 sportievelingen verspreid over de 69 deelnemende teams. Dankjewel aan onze 107 ingeschreven teamleden en alle helpende handen, aan onze teamkapiteins Karen, Heidi, Kristel, Margriet en Stijn. Een groot en warm hart voor de trekkers van het Leuvense Levensloopteam, alle persoonlijke en individuele sponsors en voor iedereen die op één of andere wijze zijn of haar steentje heeft bijgedragen…

We kijken nu al uit naar Levensloop Leuven 2019!