Music for Luc

Music for Luc – editie 2018

Op woensdag 23 mei 2018 organiseren Marleen Ruelens en Erik Meulemans in Het Depot te Leuven hun 2de benefietconcert ten voordele van de Zorgcirkels Jongdementie, de eerste zorgcoöperatie in Vlaanderen.

Editie 2017 van hun benefiet trok met De Laatste Showband zo veel geïnteresseerden aan dat de initiatiefnemers besloten om van dat eerste concert een traditie te maken, ter ere van hun goede vriend Luc Claes die ze vorig jaar veel te vroeg verloren aan de ziekte. Om hem te herdenken en zijn enthousiasme in het leven te vieren, zal dat jaarlijkse benefiet vanaf nu de naam ‘MUSIC FOR LUC’ dragen – kortweg ‘MFL’, met een knipoog naar dat andere goede doel.

De opbrengst van het concert vorig jaar werd besteed aan een VW Transporter, waarmee de bezoekers en de vrijwilligers van ‘Hét Ontmoetingshuis’ allerlei uitstappen maken. Die investering rendeerde ondertussen al.

Jan Hautekiet, ambassadeur van de zorgcirkels, zal samen met Ben Crabbé, Filip Bollaert, Bert Embrechts en Henri Ylen concerteren als gelegenheidsband ‘The Philips’. Ze brengen 90 minuten COVERAMBIANCE van de jaren ’50 tot nu, met intermezzo’s van special guests: Eline De Munck, Guy Swinnen en niemand minder dan de Leuvense rocklegende Big Bill!

Als partnerorganisatie en vennoot van de Zorgcirkels Jongdementie CVBA-SO hopen we jou te mogen ontmoeten in Het Depot.  Tickets zijn te verkrijgen in woonzorgcentrum De Wingerd, bij Mertens Schoenen in Leuven, bij één van de andere voorverkooppunten of direct ONLINE

Music for Luc

Erik en Marleen komen graag naar u toe om te bespreken hou jij kan doneren aan de Zorgcirkels of bekijken samen met jou hoe jouw bedrijf het evenement kan sponsoren.

Meer info: [Partnerbrochure – Music For Luc].