Levensloop Leuven 2020

Team Woonzorgnet-Dijleland neemt voor het zesde jaar op rij deel aan Levensloop Leuven. Dit sportieve en vooral gezellige evenement van de Stichting tegen Kanker gaat door van zaterdag 9 mei 2020 om 15u tot zondag 10 mei om 15u.

Met iets minder dan 100 sportievelingen finishten we in de editie 2019 binnen de top 5 van de deelnemende teams met een sponsorbedrag van niet minder dan € 10.403. Samen met meer dan 215 vechters, 2.867 deelnemers verspreid over 64 teams, tonen wij ons als zorgende organisatie solidair. Dit warme initiatief wordt bovendien volledig gedragen door vrijwilligers, medewerkers, familie en vrienden. De directie en het bestuur van Woonzorgnet-Dijleland vzw ondersteunen waar het kan.

Om ook dit jaar weer een fenomenale bedrag neer te zetten op het scorebord, organiseren de collega’s in de verschillende huizen ook dit jaar weer een aantal benefietacties die je zeker niet mag missen!

In het Grand Café van woonzorgcentrum De Wingerd kunnen bewoners, bezoekers en buren op zondag 2 februari deelnemen aan een bingonamiddag ten voordele van Levensloop.  De opbrengst gaat integraal naar het goede doel, net als de inkomsten van de Wingerdkwis op vrijdag 6 maart en de Mocktail- & Cocktailavond op vrijdag 24 april.

Samen staan we sterk: onze levensloop is ook de jouwe!

We herhalen de rospottenactie in woonzorgcentrum Ter Meeren, mobiliseren de collega’s van Dijlehof en stappen straks samen met enkele bewoners van Keyhof een extra rondje mee. Wie vandaag al wenst in te schrijven bij het warmste team van het evenement kan dat direct online via Levensloop op de pagina van Team Woonzorgnet-Dijleland, via het onthaal in onze huizen of tijdens één van de benefietactiviteiten.

Hoop – Leven – Vieren