Levensloop Leuven 2018

Team Woonzorgnet-Dijleland neemt voor het vierde jaar op rij deel aan Levensloop Leuven, een sportief evenement georganiseerd door de Stichting tegen Kanker. Samen met collega’s, vrijwilligers, familieleden en vrienden vieren we het leven, herinneren en strijden: YES WE CARE!

We zetten ons beste beentje voor en lopen of stappen 24 uur lang rondjes voor het goede doel, vanaf 15 uur, op zaterdag 5 mei 2018 tot de slotceremonie op zondag 6 mei om 15 uur. Kom even langs bij de stand van Woonzorgnet-Dijleland, supporter voor onze sportievelingen, steun de vechters of beter nog: trek je loopschoenen aan en doe zelf mee!

Zet de datum alvast in jullie agenda en schrijf in bij ons team: van zodra je als deelnemer aangemeld bent, kunnen familie en vrienden jouw rondjes voor de Stichting tegen Kanker ook sponsoren. Doe het vandaag nog en deel de boodschap via de sociale media!

Schrijf in via de secretariaten in onze vier huizen, of vervoeg ons team direct online via: http://www.levensloop.be/teams/woonzorgnet-dijleland-1

Met 98 sportievelingen finishten we tijdens de editie 2017 in de top 5 met niet minder dan 9.467,73 euro voor het goede doel. Dit jaar proberen we de kaap van de 10.000 euro te ronden, help ons dat mooie doel te bereiken. Steun de Vechters en doe mee: samen Vieren, Hopen en Leven.

Elke gift groter of gelijk aan € 40 (cumuleerbaar op 1 jaar) geeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift. Sponsor Team Woonzorgnet-Dijleland direct online en je ontvangt via de Stichting tegen Kanker automatisch het fiscaal attest, in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar!