LEER-WIJZER jongdementie

Zorgcirkels Jongdementie draait sinds juni 2016 op volle toeren. Deze expertise, aangevuld  met de jarenlange ervaring van Expertisecentrum Dementie Memo over het thema jongdementie, delen de collega’s graag met jullie. Laat je door hun enthousiasme en overtuiging inspireren, want zorg dragen doe je niet alleen en samenwerking loont!

Zorgcirkels Jongdementie en MEMO bieden een breed vormingspakket aan, gaande van een korte kennismaking met het thema, een lezing of een film met nabespreking tot specifieke studiedagen en intervisie-momenten voor zorgverleners. Zelfs een tweedaagse onderdompeling in de wereld van mensen met jongdementie behoort tot de mogelijkheden.

In de LEER-WIJZER (PDF) vind je een overzicht van onze vormingen, niet enkel voor professionelen, maar ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, verenigingen, … Kortom het brede publiek geïnteresseerd in vorming en bijscholing rond jongdementie, kan bij hen terecht.

Neem gerust contact op met:

Katja Van Goethem, enkel op donderdag en vrijdag, op het nummer 0492/31.45.45 of via mail naar: zorgcirkelsjongdementie@zcjd.be

Medewerkers van Woonzorgnet-Dijleland en andere coöperanten van cvba Zorgcirkels Jongdementie genieten van 25% korting.