Infodag Assistentiewoningen Keyhof

Geïnteresseerden en kandidaat-bewoners kunnen op zaterdag 15 februari 2020 een kijkje komen nemen in de nieuwbouw assistentiewoningen van WZC Keyhof te Huldenberg. Wooncoach Alexandra Carvignese ontvangt u er graag en beantwoordt al uw vragen, er is een rondleiding om 11 uur en om 14 uur.

Autonoom wonen met deskundige diensten binnen handbereik: een veilige en zorgeloze toekomst volgens je eigen wensen en waarden. ZO aangenaam wonen met maximaal leef- en wooncomfort in een groene en rustige omgeving.

Ben je graag aanwezig tijdens deze infodag?

Graag vooraf een seintje met vermelding van uur en aantal personen. Inschrijven via: info@keyhof.be

Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker

Hier kan je gewoon jezelf zijn en de dingen beleven die je voldoening geven. Volgens je eigen wensen en waarden zet je het leven verder zoals je dat gewend bent.
Met professionele zorg 24u/24u in de nabijheid kan je onbekommerd van het leven blijven genieten. Daarnaast staat een waaier van optionele diensten voor jou klaar die het leven aangenamer maken.
Als je zorgwensen veranderen, geniet je voorrang op het brede woonzorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland. We zoeken samen met jou naar de beste oplossing en dat is een geruststellende gedachte.

Ontdekken & Ontmoeten

Actief leven, blijven doen en ontdekken, dat is de kunst van gelukkig ouder worden. Wij hebben alles in huis om in te spelen op jouw interesses en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.
Huiselijke gezelligheid, samen keuvelen of genieten met buren, vrienden, familie, …
Iedereen is hier welkom!

Folder ophalen (PDF): INFODAG 15-02-2020