Iedereen tegen Kanker

Levensloop Leuven werd omwille van de coronapandemie onmiddellijk met een jaar uitgesteld en staat voorlopig ingepland op zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021. De editie 2020 zou een lustrumdeelname worden voor Team Woonzorgnet-Dijleland. Medewerkers en vrijwilligers zouden, daarin logistiek gesteund door hun directies, voor het vijfde jaar op rij de schouders zetten achter dat warme benefiet ten voordele van de Stichting tegen Kanker.

We blijven als zorgende werkgever solidair met alle Vechters die we de voorbije jaren steunden tijdens Levensloop en trouw aan ons maatschappelijke engagement. Daarom dragen we dit jaar een centje bij aan de plantjesactie van Kom op tegen Kanker en zetten tegelijk alle medewerkers en vrijwilligers van Keyhof, Ter Meeren, Dijlehof en De Wingerd in de bloemetjes. Met honderden azalea’s drukken we onze enorme waardering uit voor iedereen die zich de voorbije maanden heeft ingespannen om het virus uit onze huizen te houden en de beste zorg voor de bewoners te garanderen.

 

Samen tegen corona en iedereen tegen kanker

Ook wanneer we zelf in moeilijk omstandigheden moeten werken en de ouderenzorg steeds meer onder druk staat, zetten zorg- en verpleegkundigen, logistiek medewerkers, vrijwilligers en alle collega’s die aan de slag zijn in onze huizen elke dag weer hun beste beentje voor. Samen met jullie en met deze bloemetjes voor het goede doel, zorgen we ervoor dat Vlaanderen op 15 oktober 2020, de 21ste Dag tegen Kanker, overspoeld wordt door een golf van solidariteit. Samen steken we alle kankerpatiënten en hun naasten die het vandaag ook extra moeilijk hebben een groot en warm hart onder de riem.

Jullie zijn goud waard, stuk voor stuk en samen komen we hierdoor!

 

Foto’s © 2020 – Kom op tegen Kanker