Dijlehof riksja

Fietsen voor alle leeftijden in WZC Dijlehof

Het project ‘Fietsen voor alle leeftijden‘ krijgt concreet vorm dankzij de steuntoezeggingen van D’Ieteren, Cera Leuven en Lions Leuven Erasmus. Zij sponsoren samen niet minder dan € 10.750, waarvoor we natuurlijk erg dankbaar zijn.

Daarmee willen we graag twee aangepaste, elektrische fietsen aankopen. De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem met ondersteuning waarbij de gebruikers naast elkaar zitten en kunnen meetrappen. De Riksja is een heel ander type fiets waarmee je, eveneens met ondersteuning, twee passagiers vlot kan verplaatsen. Maar om de duofiets én de riksja aan te kopen missen we nog € 3.500.

Die combinatie van beide types fietsen is noodzakelijk om alle bewoners met dit sportieve project te kunnen bereiken en jij kan ons daarbij helpen!

Alle giften, klein en groot, kunnen het verschil helpen maken. Stort dus ook jouw steun op de sponsorrekening van woonzorgcentrum Dijlehof: BE97 7364 0312 0849 met vermelding van uw naam en ‘Fietsen voor alle leeftijden’. De bewoners kijk al uit naar het lenteweer en de eerste fietstochtjes door Leuven!