Assistentiewoningen | Van Roey

Assistentiewoningen Keyhof

Een assistentiewoning dat is autonoom wonen met deskundige diensten binnen handbereik: een veilige en zorgeloze toekomst volgens eigen wensen en waarden.

Assistentiewoningen KeyhofZO aangenaam wonen

Zelfstandig
Hier kan je gewoon jezelf zijn en de dingen beleven die je voldoening geven. Volgens je eigen wensen en waarden en met het voordeel dat hoognodige zorg altijd dichtbij is, zet je het leven verder zoals je dat gewend bent.

Zorgeloos
Met professionele zorg 24u/24u in de nabijheid kan je onbekommerd van het leven blijven genieten. Daarnaast staat een waaier van optionele diensten voor jou klaar die het leven aangenamer maken.

Zeker
Als je zorgwensen veranderen, geniet je voorrang op het brede aanbod van Woonzorgnet-Dijleland. We zoeken samen met jou naar de beste oplossing en dat is een geruststellende gedachte.

Ontdekken
Actief leven, blijven doen en ontdekken, dat is de kunst van gelukkig ouder worden. Wij hebben alles in huis om in te spelen op jouw interesses en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Ontmoeten
De gloednieuwe brasserie nodigt uit om te tafelen, te keuvelen of te genieten van een hapje en een drankje. Buren, vrienden, familie, … iedereen is er welkom!

Meer weten?

keyhof.be/assistentiewoningen/