Recordbedrag voor Levensloop Leuven

Collega’s, vrijwilligers en bewoners van Ter Meeren, Keyhof, Dijlehof en De Wingerd zetten zich ook dit jaar weer in voor Levensloop Leuven 2019. De ‘rospotten’ in de vier huizen brachten enkele tientallen euro’s extra op voor het goede doel, maar het hoofdaccent van de pré-campagne lag bij een reeks activiteiten in woonzorgcentrum De Wingerd in Leuven: een bingonamiddag voor bewoners en familie, een quiz en een zangavond, …

Met alle steunacties, individueel verzamelde sponsorgelden van onze deelnemers en de verkoopstand met cocktailbar en croques tijdens het evenement op zaterdag 18 en zondag 19 mei, leverden we onder de vlag van Team Woonzorgnet-Dijleland een bijdrage van € 10.403 in de recordopbrengst van de editie 2019: € 232.767,84 voor de Stichting tegen Kanker.

Een heel warme dankjewel gaat uit naar alle teamleden, naar hun sponsors en sympathisanten, naar alle helpende handen, vrijwilligers en iedereen die er ook dit jaar weer een sportief feest van heeft gemaakt. Een feest van Hoop, van Leven en een moment van Herinneren. Samen maken jullie ook dit keer weer hét verschil!