Geef om zorg en maak mee het verschil

Met jouw hulp zetten wij extra middelen in en nemen we nieuwe initiatieven om het welzijn van de bewoners en de kwaliteit van leven te steunen.

Waarom geven om zorg ?

De ontwikkeling van kwalitatieve ouderenzorg ligt jou nauw aan het hart. Jij wil bijdragen aan een veilige en huiselijke omgeving waar bewoners ongeacht de specifieke zorgvraag vooral zichzelf kunnen zijn.

Je hebt familieleden, vrienden, kennissen in een van onze woonzorgcentra. Je kent de kwaliteit van wonen en het zorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland. Je bent overtuigd van de dagelijkse inzet van medewerkers en gelooft in het zorgbeleid.

Onze professionele, vraaggestuurde en belevingsgerichte aanpak spreekt jou aan. Net zoals wij, sta ook jij open voor ieders normen en waarden, ieders leefstijl.

Daarom wil je Woonzorgnet-Dijleland steunen en dat kan op verschillende manieren. Volg ons via de sociale media en zie onmiddellijk welke impact jouw bijdrage heeft op de dagelijkse werking in onze woonzorgcentra: De Wingerd, Dijlehof, Ter Meeren en Keyhof!

Dank je voor het vertrouwen!