Stages bij Woonzorgnet-Dijleland

Ben je nieuwsgierig naar de leefwereld van ouderen? Wil je weten wat het betekent in een woonzorgcentrum te werken? Twijfel je nog welke kant je op wil met je studiekeuze? Overweeg je een carrièrewissel naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector?

Dat zijn allemaal goede redenen om in een van onze huizen stage te komen lopen. Onze woonzorgcentra beschikken over een ruim dienstverleningsaanbod naar valide en naar hulpbehoevende ouderen, in residentiële zorg en in thuisondersteunende diensten. We bieden je uitdagende ontwikkelingskansen en een goede begeleiding.

In de verschillende huizen, met hun specifieke zorgaanbod, bieden we stageplaatsen en leertrajecten aan voor zorg- of verpleegkundigen in spe, woonassistenten, technici, logistiek medewerkers, maatschappelijk werkers en paramedici. Als student krijg je altijd een stagementor toegewezen en je collega-teamleden delen graag hun vakkennis en wisselen continu ervaringen met je uit, en dat vanuit alle verschillende disciplines.

We laten je graag kennis maken met belevingsgericht werken, vraaggestuurde totaalzorg voor ouderen en het kleinschalig genormaliseerd wonen voor personen met dementie.

Deze stages worden steeds vanuit de scholen, de onderwijsinstellingen en de opleidingscentra georganiseerd, wij werken daarvoor samen met oa.: